Feestje op de planning? Uiteraard kan je alle gezinsleden in hetzelfde stofje hullen zodat ze allemaal mooi assorti zijn. Maar wie het graag wat subtieler aanpakt, kan combineren zoals Annick van de blog MyMinnieMie. Manlief, zoon, dochter én zichzelf in Eye Candy: scrol door haar prachtige familie-inspiratie!

Mijn familie om op te eten!

Wie mij kent weet dat ik hou van assorti. Ik word simpelweg heel erg blij van kleding die mooi op elkaar afgestemd is. De nieuwe Eye Candy collectie van Lotte Martens is er dus eentje naar mijn hart. De naam zegt het zelf al: snoepjes voor het oog!

Eye Candy staat voor detail. Je kan aan de slag gaan met een aantal lapjes en zo kleine accentjes toevoegen, of all-the-way gaan.

Laten we starten met de outfits van Eloise en mijzelf.

Eloise kreeg een Hanami jurk  in de Tencel Uni Cream. Tencel is een ecologische én zalige zachte stof met een fantastische drapage. An van StraightGrain werkte extra details uit speciaal voor deze Eye Candy collectie zoals driehoek-vormige inzetstukjes in het bovenlijfje. Als voering van de mouwtjes en deze inzetstukjes gebruikte ik twee lapjes CAND002. Het felgele past prachtig samen met de zachte crème kleur.

Voor mijzelf naaide ik de Pivoine Blouse van de Franse ontwerpster Delphine et Morissette. Ook ik gebruikte tencel als basis, maar deze keer de kleur ‘desert’. Ik knipte de blouse uit één meter stof, en gebruikte daarnaast ook twee lapjes CAND021 voor de contraststukjes op mijn schouders vooraan en voor de kraag. De kraag knipte ik in twee delen dus ik heb een naadje achteraan maar dit valt totaal niet op.

De rok naaide ik uit de Fragaria 004 Jacquard, één van de prachtigste stoffen die ik ooit zag.

Ik gebruikte 1m10 voor deze rok; het is het Rachel patroon uit La Maison Victor.

Als ik deze outfit draag voel ik mij écht chique. De rok staat mooi bol en de blouse voelt super zacht, een hele fijne outfit.

Mijn mannen kregen een T-shirt, allebei een Billie van Zonen09.

Zo fier dat ze zijn met hun matching t-shirts, allebei in de Corax 07 Jersey uit de permanente collectie van Lotte Martens. Oliver kreeg als extra detail nog een borstzakje uit een lapje CAND014. Met één lapje had ik ruimschoots voldoende.

De Eye Candy collectie is wat mij betreft er eentje om van te snoepen; de mix tussen de kleine lapjes, de uni-stofjes en de jacquards is om vingers af te likken én ik ben in de wolken met de prachtige gezinsfoto’s dankzij de fotoshoot die we bij Lotte mochten doen.

Meer zien van wat Annick naait voor zichzelf en voor haar gezinsleden? Volg haar op haar blog!

Mama Annick

Stof blouse: 1m Tencel Uni Desert + kraag en schouderpas in 2 lapjes Tencel Carex Desert (CAND 021)
Stof rok: 1m10 Fragaria 004 jacquard
Patronen: Rachel rok uit La Maison Victor en Pivoine blouse van Delphine et Morissette

Papa

Stof: Corax 07 jersey
Patroon: Billie T-shirt voor mannen van Zonen09

Dochter Eloise

Stof: Tencel Uni Cream + inzetstukken en mouwtjes in 2 lapjes Tencel Moli Cream (CAND 002)
Patroon: Hanami jurk van StraightGrain

Zoon Oliver

Stof: Corax 07 jersey + borstzakje in 1 lapje Jersey Moli Corax Blue (CAND 014)
Patroon: Billie T-shirt voor kinderen van Zonen09

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren