Deed jij de KLEURENANALYSE en ben je een HERFSTTYPE? Dan is dit ons advies!

Ben je een herfsttype, dan sta je goed met warme kleuren, met een gele ondertoon. Bijvoorbeeld warm geel, terracotta, roest, petrol, olijfgroen, goud en oranjerood. Aardetinten doen jouw huid opleven!

Je blijft best weg van de primaire kleuren. Een herfsttype kan zich zeker kleurig kleden, maar kiest voor de warmere varianten.

Jij staat goed met kleuren die met de aarde en de zon te maken hebben: warm bruin, mosterd- en okergeel, petrol- en olijfgroen. Maar ook tomaatrood, terracotta, koraalrood. Alle warme groenen kunnen voor jou!

Voor een HERFSTTYPE hebben we twee PROMOBOXEN IN ONS ASSORTIMENT:

LARGE: meer dan 6 meter stof (inclusief 1 handgeprint paneel) met 2 biaislinten aan 69,99 euro in plaats van 159,99 euro!

SMALL: minimum 4 meter stof (inclusief 1 handgeprint paneel) met 2 biaislinten aan 39,99 euro in plaats van 89,99 euro!

Benieuwd naar jouw kleurtype? Doe hier de test, en ontdek welke box het best bij je past!

WINTERBOX: nu beschikbaar

LENTEBOX: 21/01/2022

ZOMERBOX: 28/01/2022

Bij Lotte Martens kiezen we al jaren voor een collectie met luxe stoffen voor dames, met duurzaamheid als uitgangspunt. Met duurzaam bedoelen we niet alleen dat we scherp toezien op de grondstoffen en productiewijze. We breken ook een lans voor slow fashion: zorgvuldig stof kiezen, genieten van het naaien, lang dragen. Neem de tijd om voor jezelf te naaien en kies voor stoffen die bij jou passen en daarom niet per se in de heersende modekleur. Blader eens door je kleerkast: de stukken die je al jaren draagt, zijn vaak stukken die je flatteren omwille van hun kleur!

Daarom lanceren we seizoensboxen: een doos vol luxe stoffen in 4 kleurenpalletten. Voor elk van de 4 seizoenstypes komen er 2 boxen: een Small en een Large box. In elke box zit een capsule closet aan stoffen binnen jouw kleurpallet aan een hele scherpe prijs.

We lanceren in januari 2022 elke week een nieuw seizoen. De reeds gelanceerde seizoenen blijven tijdens de soldenmaand beschikbaar op onze website: kies jouw seizoen voor 30 januari!