De gastpost van vandaag is een ‘specialleke’, want we hebben hoog bezoek! Sharon, patronenontwerpster van Zonen 09, toont jullie hoe je de Eye Candy collectie kan verwerken in stoere details voor haar jongens- en herenpatronen! 

De nieuwe Eye Candy collectie van Lotte Martens is er eentje voor vrouwelijk én mannelijk schoon. Ben je op zoek naar een partyproof outfit voor jezelf of dochterlief dan vond je in de vorige guestposts een stevige dosis inspiratie. Vandaag vullen we dat aan met een overzicht van hoe met Eye Candy én Zonen 09 zowel jongens als mannen subtiel, maar stijlvol van feestschwung voorzien kunnen worden.

Op de Zonen 09 blog vind je hoe ik voor Nils en Thor zelf met de Eye Candy collectie en de naaipatronen Charlie, Theo polo en Cisse aan de slag ging. Maar ook het Theo hemd, de blazer Jack en het T-shirt Billie kregen een plaats in de Eye Candy shoot. Klaar voor heel wat zonenschoon én een giveaway?

Corax01_2_TheoJack

Paspelpoes An naaide voor zoon Thijs een jersey Theo hemd in Corax 01 en gebruikte deze stof ook als voering in de Jack blazer die Klaas draagt. An vertelt en toont je daar binnenkort meer over!

Corax07_1_shirt

Annick ging aan de slag voor het ganse gezin en naaide voor haar zoon en haar man matching Billie shirts. Ze gebruikte daarvoor Corax 07 die bij Oliver werd afgewerkt met een sprankelend borstzakje in Moli Corax Blue. De guestpost over haar Eye Candy outfits vind je hier.

Corax05_4_shirts

Miet liet haar twee zonen schitteren in eenvoudige Cisse shorts, een Charlie met lange mouwen en een Billie met korte. Voor de Cisses ging ze aan de slag met de khaki tencel en, net als ik zelf, met de grijze Punta di Roma. In de zijnaden van Sans Cisse verwerkte Miet reepjes Tencel Zilt Cream. Diezelfde Eye Candy verwerkte ze als trekkoord in zijn tailleband. Sans outfit werkte Miet af met een eenvoudige Billie in Corax 07.

Miets andere zoon, Lus kreeg bij zijn Cisse een Charlie in Corax 05 afgewerkt met een zilveren beleg en kraag in Zilt Corax Silver. Wat Miet daar nog meer over vertelt, lees je hier.

Corax05_6_shirt

Riet van het Lotte Martens team, naaide twee heerlijke Billies voor de man en zoon van vriendin Anneke. Anneke’s man kreeg een Billie in de Punta di Roma Dark Grey met Zilt Dark detail. Siebe kreeg een Billie in Corax 05 met een mouw en borstzakje in Allium Corax Green.

TencelCarexDusk008_1_weltpocket

Tenslotte was er bij die Eye Candy shoot ook nog Isabelle die man en zoon in betoverend mooie Theo’s stak. De basis voor deze blauwe Theo’s zit hem in de donkerblauwe Uni Dusk tencel die ze afwerkte met verschillende details in de perfect passende Allium Dusk Blue tencel uit de Eye Candy collectie. Isabelle werkt Senne’s outfit af met een Cisse short in Basic Uni 014 én details in Carex Blue. In haar guestpost vind je meer info en detailfoto’s.

In deze ‘boy proof’ Eye Candy creaties werd gekozen voor slechts enkele details, maar we zijn er zeker van dat er nog zoveel meer mogelijk is en jij daar in jouw hoofd nu al op broedt! Wil je graag zelf aan de slag met de Lotte Martens stoffen, de nieuwe Eye Candy collectie en de Zonen 09 patronen? Check dan nu zowel Lotte’s Instagram als die van Zonen 09. Op beide accounts kun je tot volgende week een DIY pakket winnen. Je kan daarbij kiezen voor een digitale Theobundel of een digitale Billiebundel, beiden met alle kinder-, tiener- en volwassen maten én beiden vanaf volgende week printbaar per maat! Bij die bundel naar keuze krijg je daarenboven Lotte Martens stof én Eye Candy voor een hemd of T-shirt in een maat naar keuze.

Toitoitoi!

BewarenBewaren