Kerstmis is niet zomaar een dag op de kalender. Het is een hele wolk vol woorden: aftellen, uitkijken, vertragen, verlekkeren, uitzoeken, versieren, omtoveren, inpakken, uitkiezen.

Bij Atelier Lotte Martens houden we van alle woorden uit de wolk! Daarom nodigen we je met veel plezier uit!

Kom langs in het atelier in Kessel-Lo (Leuven) en neem je tijd. We zorgen voor moois en zoets, voor wie kan naaien en ook voor wie dat niet kan!

Verwacht…
… de voorstelling van de nieuwe feestcollectie van Lotte Martens…
… leuke handgemaakte kledij in de stoffen van About Blue, klaar om onder de kerstboom te leggen…
… handgeprinte sweaters, sokken, kerstversiering,…
… elegante juweeltjes om je outfit helemaal af te maken…
… kerstig lekkers om al dat moois op je gemak te kunnen bekijken.

We zorgen voor warme drankjes. Wie weet steken we ook wel een vuurtje aan. Maar vlammen komen er in elk geval! Kom langs in het #flowersforlife kraam van onze kroost: de opbrengst van hun zelf gemaakte producten gaat naar Mobile School

ROOI versiert je oren met een knipoog, hangt een vreugdedansje rond je hals of hangt een stijlvolle stempel rond je pols. Handgemaakte juwelen: simpel en mooi. Stijlvol en speels. Met zorg gemaakt in Leuven: op onze kerstverkoop speelt ROOI een thuismatch.

“Ik vind de stoffen van About Blue en Lotte Martens zo tof, maar ik kan niet naaien!”. Of “Ik had een vriendin willen meebrengen, want die houdt van mooie spullen, maar ze heeft twee linkerhanden!”. We horen het wel vaker. Op onze kerstverkoop hebben we een antwoord op die vraag!

Pandah Collection en Stik-Stof zijn twee labels van handgemaakte kledij, die op ons kerstevent een hele winkel vullen met vrolijke kledingstukken. Neem je kerstlijstjes erbij, of de kledingmaten van je kroost. Op ons kerstevent vind je prachtige kledingstukken, met zorg in België geproduceerd.

Laat je even weten of je komt via ons event op Facebook?