Een van de eenvoudigste regels in het meubelontwerp is: wil je je meubelstuk in het oog doen springen, zet er dan de juiste pootjes onder. Op poten krijgt een kast een schaduw, het juiste gewicht in je interieur, en ze gaat lichter ogen waardoor je interieur ademt.

Een party-outfit naar een hoger niveau tillen is even eenvoudig als je geboren bent als vrouw: zet er pootjes onder. ☺ Daar heb je niet meer voor nodig dan een elegant paar pumps.

De uitnodigingen voor voorjaarsfeesten druppelen stilaan in je brievenbus, maar je gemoed staat nog op koude voeten. Daar steken we met onze kniekousen graag een toverstokje voor!

Kies een mooie broek of jumpsuit en versier je voeten met onze Thunbergia sokkencollectie. In de rozetint kan dat heel subtiel: op het eerste zicht valt het niet op dat je sokken draagt, de aandachtige kijker ontdekt de sparkle!

Mag het wat gewaagder, kies dan een feller kleurtje uit ons assortiment, of combineer met een 5/8 chino of met een rokje.

Eerder een sneaker kind of mood, of zin in een kleine opkikker op het werk in je dagdagelijkse outfit? Trakteer jezelf op wat sokkenmagic!