Aan het woord Leen van Petiteboutdechou die aan de slag ging met onze elastieken die je binnenkort in de winkels vindt.

Ergens begin de lente dit jaar kreeg ik vanuit onverwachte hoek een nog onverwachter mailtje in mijn mailbox. Of ik het zag zitten om een rimpelrokje te maken met de nieuwe reeks elastieken van Lotte Martens. Geen seconde moest ik hier over twijfelen. Wie mijn blog al een tijdje volgt, weet het wel: Oona en rimpelrokjes dat zijn twee handen op één buik. In combinatie met het moois van Lotte martens was het voor mij een absolute no-brainer.

Oona kreeg carte blanche en koos voor een stofje uit de permanente collectie: de Buteo. Grote verrassing voor mij dat Oona tussen al het roze toch koos voor een stofje dat ook bij mij een persoonlijke favoriet is. Het stofje werd gecombineerd met een oranje elastiek met een gelijkaardige koperen opdruk. Helemaal fan ben ik van die elastieken, net zoals de stofjes uit de Eye Candy collectie trouwens: met een klein stukje Lotte Martens geef je je outfit in geen tijd dat tikkeltje extra.

De collectie elastieken wordt één dezer dagen gelanceerd en zal daarna verkrijgbaar zijn in heel wat bakstenen en online winkels. Hou dus zeker je favoriete winkel in de gaten voor meer details!

Om wat foto’s te maken van Oona’s rimpelrokje, trokken wij naar het speelbos in onze eigen gemeente Zingem.  Sinds kort is er een heel speelparcours uitgewerkt en dat wilden we zelf eens uit gaan testen. Klimmen op klimrekken, balanceren op een balk als een echte turnster, tunnels verkennen, planten bestuderen, … je raadt het al: wij hadden een drukke namiddag.  Voor wie ooit toevallig in Zingem zou passeren, is het toch een kleine aanrader.

In het centrale grasveldje, dat al eeuwen niet meer gemaaid werd, waanden we ons zelfs eventjes in de wijdse velden van het Zuiden van Frankrijk.

 

Wie goed gekeken heeft, zag op één van de foto’s nog wat ander moois van Lotte Martens blinken. Ik maakte inderdaad een bijhorend accessoire voor Oona: een prachtige pack’n go. Over de details van dit mooie tasje, meer in volgende post … Dit keer vanuit het, hopelijk, prachtige Normandië. Joepie!!