Deed jij de KLEURENANALYSE en ben je een LENTETYPE? Dan is dit ons advies!

Ben je een lentetype, dan sta je goed met warme kleuren in de ‘voorjaarsvariant’. Waar een herfsttype vooral aan tinten denkt die rond de oogsttijd stralen, mag jij gaan voor kleuren die het voorjaar sieren, zoals narcisgeel en fris grasgroen.

Een lentetype staat met frisse kleuren, zo lang er geen blauwe ondertoon in zit. Ga voor verschillende frisse groentinten (Granny Smith maar ook olijf), abrikoos, flamingo roze, zalmroze. Je staat ook goed met ecru of licht beige in combinatie met goudbruine tinten. Ook zonnegeel, fel oranje, koraalrood en zeegroen staan je goed. Wil je toch graag richting blauw, kies dan voor een turquoise waar genoeg groen in zit.

Voor een LENTETYPE hebben we twee PROMOBOXEN IN ONS ASSORTIMENT:

LARGE: meer dan 6 meter stof (inclusief 1 handgeprint paneel) met 2 biaislinten aan 69,99 euro in plaats van 159,99 euro!

SMALL: minimum 4 meter stof (inclusief 1 handgeprint paneel) met 2 biaislinten aan 39,99 euro in plaats van 89,99 euro!

Benieuwd naar jouw kleurtype? Doe hier de test, en ontdek welke box het best bij je past!

WINTERBOX: nu beschikbaar

HERFSTBOX: nu beschikbaar

ZOMERBOX: 28/01/2022

Bij Lotte Martens kiezen we al jaren voor een collectie met luxe stoffen voor dames, met duurzaamheid als uitgangspunt. Met duurzaam bedoelen we niet alleen dat we scherp toezien op de grondstoffen en productiewijze. We breken ook een lans voor slow fashion: zorgvuldig stof kiezen, genieten van het naaien, lang dragen. Neem de tijd om voor jezelf te naaien en kies voor stoffen die bij jou passen en daarom niet per se in de heersende modekleur. Blader eens door je kleerkast: de stukken die je al jaren draagt, zijn vaak stukken die je flatteren omwille van hun kleur!

Daarom lanceren we seizoensboxen: een doos vol luxe stoffen in 4 kleurenpalletten. Voor elk van de 4 seizoenstypes komen er 2 boxen: een Small en een Large box. In elke box zit een capsule closet aan stoffen binnen jouw kleurpallet aan een hele scherpe prijs.

We lanceren in januari 2022 elke week een nieuw seizoen. De reeds gelanceerde seizoenen blijven tijdens de soldenmaand beschikbaar op onze website: kies jouw seizoen voor 30 januari!