Deed jij de KLEURENANALYSE en ben je een WINTERTYPE? Dan is dit ons advies!

Ben je een wintertype, dan sta je best met koele kleuren: kleuren met een blauwe basis. Bijvoorbeeld alle blauwtinten, maar ook paarstinten zoals aubergine. Het is een misvatting dat wintertypes enkel met donkere kleuren staan: donkere harde kleuren flatteren inderdaad, maar om te contrasteren bestaat er ook lichte kleuren die perfect kunnen voor een wintertype, zoals lila of koud witgeel.

Een wintertype staat heel goed met hard zwart/wit contrast en met knallende kleuren: fuschia, citroengeel en kobaltblauw.

Deze combi’s werken goed voor een wintertype: donkerbruin met een fel accent (bv fuschia of turquoise), zwart in combinatie met wit, of zwart in combinatie met een felle kleur: paars, fel groen, citroengeel of fuschia. Ook fel biljartlakengroen is een topkleur voor een wintertype.

Voor een WINTERTYPE hebben we twee PROMOBOXEN IN ONS ASSORTIMENT:

LARGE: minimum 6 meter stof (inclusief 2 handgeprinte panelen) met 2 biaislinten aan 69,99 euro in plaats van 159,99 euro!

SMALL: minimum 4 meter stof (inclusief 1 handgeprint paneel) met 2 biaislinten aan 39,99 euro in plaats van 89,99 euro!

Benieuwd naar jouw kleurtype? Doe hier de test, en ontdek welke box het best bij je past!

HERFSTBOX: nu beschikbaar

LENTEBOX: 21/01/2022

ZOMERBOX: 28/01/2022

Bij Lotte Martens kiezen we al jaren voor een collectie met luxe stoffen voor dames, met duurzaamheid als uitgangspunt. Met duurzaam bedoelen we niet alleen dat we scherp toezien op de grondstoffen en productiewijze. We breken ook een lans voor slow fashion: zorgvuldig stof kiezen, genieten van het naaien, lang dragen. Neem de tijd om voor jezelf te naaien en kies voor stoffen die bij jou passen en daarom niet per se in de heersende modekleur. Blader eens door je kleerkast: de stukken die je al jaren draagt, zijn vaak stukken die je flatteren omwille van hun kleur!

Daarom lanceren we seizoensboxen: een doos vol luxe stoffen in 4 kleurenpalletten. Voor elk van de 4 seizoenstypes komen er 2 boxen: een Small en een Large box. In elke box zit een capsule closet aan stoffen binnen jouw kleurpallet aan een hele scherpe prijs.

We lanceren in januari 2022 elke week een nieuw seizoen. De reeds gelanceerde seizoenen blijven tijdens de soldenmaand beschikbaar op onze website: koop jouw seizoen voor 30 januari!