Deed jij de KLEURENANALYSE en ben je een ZOMERTYPE? Dan is dit ons advies!

Al denk je bij de zomer vooral aan de warmte van de zon, toch staat een zomertype het best met koele kleuren. Kleuren met een blauwe ondertoon dus! Waar een wintertype vooral voor het donkere pallet in de koele kleuren gaat, staat een zomertype het best met het lichtere koele pallet!

Lichte, poederige pastelkleuren met een koude ondertoon zijn helemaal jouw ding. Jij staat goed met oudroze en framboos, en lichtgrijs (tot en met antraciet). Alle tinten blauw staan je goed: van grijsblauw (licht of donker) tot aan donkerblauw. Mintgroen is ook echt een topper voor een zomertype. Wil je helemaal voor licht gaan, dan kies je best een gebroken, wol-achtig wit, geen zuiver wit maar ook geen beige.

Alle vergrijsde groentinten staan je mooi, net als lichte paarstinten en middenpaars.

Voor een ZOMERTYPE hebben we twee PROMOBOXEN IN ONS ASSORTIMENT:

LARGE: bijna 6 meter stof (inclusief 2 handgeprint panelen) met 2 biaislinten aan 69,99 euro in plaats van 159,99 euro!

SMALL: minimum 4 meter stof (inclusief 1 handgeprint paneel) met 2 biaislinten aan 39,99 euro in plaats van 89,99 euro!

Benieuwd naar jouw kleurtype? Doe hier de test, en ontdek welke box het best bij je past!

WINTERBOX

HERFSTBOX

LENTEBOX

ZOMERBOX

Bij Lotte Martens kiezen we al jaren voor een collectie met luxe stoffen voor dames, met duurzaamheid als uitgangspunt. Met duurzaam bedoelen we niet alleen dat we scherp toezien op de grondstoffen en productiewijze. We breken ook een lans voor slow fashion: zorgvuldig stof kiezen, genieten van het naaien, lang dragen. Neem de tijd om voor jezelf te naaien en kies voor stoffen die bij jou passen en daarom niet per se in de heersende modekleur. Blader eens door je kleerkast: de stukken die je al jaren draagt, zijn vaak stukken die je flatteren omwille van hun kleur!

Daarom lanceren we seizoensboxen: een doos vol luxe stoffen in 4 kleurenpalletten. Voor elk van de 4 seizoenstypes zijn er 2 boxen: een Small en een Large box. In elke box zit een capsule closet aan stoffen binnen jouw kleurpallet aan een hele scherpe prijs.

We lanceren in januari 2022 elke week een nieuw seizoen. De reeds gelanceerde seizoenen blijven tijdens de soldenmaand beschikbaar op onze website: kies jouw seizoen voor 30 januari!