Wij lanceren: de Lotte Martens snoepwinkel!

Wil je bestellen, mail dan even naar info@lottemartens.com. Dan bezorgen we je ons bestelformulier.

Stoffen zoals snoepjes. Vrolijke kleuren, een knisperende verpakking, een klein stukje textielgenot. Uitpakken is een feestje: laat het smelten op je tong, laat de ideeën rijpen, en zet dit kleine pareltje in voor een uniek detail.

Met onze CANDY STORE collectie lanceren we een nieuw concept in stoffenland: dat van uni + detail. Deze collectie bestaat uit effen stoffen in drie kwaliteiten, en bijhorende snoepjesstoffen in A3-formaat. Zo maak je een stijlvol effen kledingstuk met subtiele printdetails.

Het recept voor een geslaagd snoepjesexperiment?

  1. Kies een A3-lapje uit onze snoepjeswinkel
  2. Kies de bijpassende uni stof
  3. Knip je volledige patroon uit de uni stof. Gebruik de accentstof voor details zoals een zakje, een kraagje of een boord.
  4. Tadaah! Klein snoepje, groots resultaat!

(Even checken of je patroondelen wel uit een A3-lapje passen? Leg twee gewone A4-bladzijden naast elkaar en leg je patroondeel erop. Past dat, dan kan je dit patroondeel makkelijk uit onze snoepjesstoffen knippen!)

Over de stofkwaliteiten:

  • Tencel is een ecologische stof die gemaakt wordt uit eucalyptusbomen. De stof is niet rekbaar en valt soepeler dan katoen.
  • Punta di Roma is een stevige interlock tricot die langs beide zijden bruikbaar is.
  • Jersey is een dunne rekbare stof die wordt gebruikt om T-shirts te maken.

Over de prints (van links naar rechts): Allium, Moli, Carex en Zilt

In modekleuren als kaki, lichtroze en fluogeel, aangevuld met tijdloze kleuren als zwart en donkerblauw, is deze collectie bedoeld voor dames en jongeheren van alle leeftijden. Een stoer borstzakje of een lieflijk jurkje? Kijk je ogen uit in onze candy store!

Naast de nieuwe collectie stoffen voor kledij, lanceren we ook nieuwe DIY pakketten. Met een lap verstevigd kunstleder of vilt met Lotte Martens print maak je een planthouder of een mandje: een pakket bevat genoeg materiaal voor 1 item en een patroon met uitgebreide handleiding.

De verschillende prints van de mandjes:

Ben je benieuwd naar onze nieuwe collectie? Ontdek ze hier!

Wil je bestellen, mail dan even naar info@lottemartens.com. Dan bezorgen we je ons bestelformulier.

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren