Wij lanceren: de Lotte Martens snoepwinkel!

Stoffen zoals snoepjes. Vrolijke kleuren, een knisperende verpakking, een klein stukje textielgenot. Uitpakken is een feestje: laat het smelten op je tong, laat de ideeën rijpen, en zet dit kleine pareltje in voor een uniek detail.

Met onze CANDY STORE collectie lanceren we een nieuw concept in stoffenland: dat van uni + detail. Deze collectie bestaat uit stoffen aan de meter in drie kwaliteiten (tencel, punta di roma en jersey), en bijhorende handgeprinte snoepjesstoffen in A3-formaat. Zo maak je een stijlvol effen kledingstuk met subtiele printdetails.Het recept voor een geslaagd snoepjesexperiment?

  1. Kies een A3-lapje uit onze snoepjeswinkel
  2. Kies de bijpassende uni stof: we hebben twee nieuwe uni kwaliteiten (tencel en punta di roma) en ook een heel aantal prints op onze tarda en corax jersey. 
  3. Knip je volledige patroon uit de uni stof. Gebruik de accentstof voor details zoals een zakje, een kraagje of een boord.
  4. Tadaah! Klein snoepje, groots resultaat!

Op zoek naar de bijpassende uni? Op onze website staat bij elk Eye Candy product vermeld welke stof er perfect bij past.
Even checken of je patroondelen wel uit een A3-lapje passen? Leg twee gewone A4-bladzijden naast elkaar en leg je patroondeel erop. Past dat, dan kan je dit patroondeel makkelijk uit onze snoepjesstoffen knippen!

Over de stofkwaliteiten:

  • Tencel is een ecologische stof die gemaakt wordt uit eucalyptusbomen. De stof is niet rekbaar en valt soepeler dan katoen.
  • Punta di Roma is een stevige interlock tricot die langs beide zijden bruikbaar is.
  • Jersey is een dunne rekbare stof die wordt gebruikt om T-shirts te maken.

Over de prints (van links naar rechts): Allium, Moli, Carex en Zilt

In modekleuren als kaki, lichtroze en fluogeel, aangevuld met tijdloze kleuren als zwart en donkerblauw, is deze collectie bedoeld voor dames en jongeheren van alle leeftijden. Een stoer borstzakje of een lieflijk jurkje? Kijk je ogen uit in onze candy store!

Om het helemaal af te maken, kan je je outfit nog vervolledigen met feestelijke jacquards in 3 kleuren!

Ben je eigenaar van een (stoffen)winkel en wil je bestellen, mail dan even naar info@lottemartens.com. Dan bezorgen we je ons bestelformulier.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren