Open atelier gaat niet door
We waren er helemaal klaar voor: we wilden jullie graag met open afstandsarmen ontvangen.
Maar de Corona-realiteit toont minder enthousiasme over onze plannen. Een doorloop van meer dan 100 mensen op 1 dag op 1 plek blijkt geen goed idee in de huidige omstandigheden. We kunnen jullie dus enkel uitnodigen om met zijn allen de curve omlaag te duwen, en voorlopig niet op bezoek te komen: we zijn genoodzaakt om de Open Atelierdagen te annuleren. Met ontzettend veel hoop dat uitstel geen domper op jouw interesse zet: zodra het weer mag en kan, gooien we de deuren weer open en stoken we de drukpersen weer warm!

Open atelier met demonstraties zeefdruk + exclusieve verkoop van stof & handgedrukte items

Zeefdrukken in de kijker

Atelier Lotte Martens is een Belgisch maakbedrijf gespecialiseerd in handgedrukt textiel. Lotte Martens is één van de weinigen die haar stoffen nog in huis drukt. Eigenhandig, met zeefdruk als basis en een passie voor prints en innovatie als drijfveer. Geen ver van je bed textiel, maar Belgisch vakmanschap!
Het bedrijf werd geselecteerd als laureaat voor de Ambacht in de kijker wedstrijd. In de kijker, dus we gooien de deuren van ons atelier open: ook voor jou!

Exclusieve verkoop van Lotte Martens items

We delen graag ons verhaal met jou: bij de bron, op de plaats waar we de stoffen met de hand bedrukken!

Tijdens ons open atelier weekend boek je gratis een tijdslot via de link hieronder. Op dat tijdstip ben je welkom om ons drukatelier te bezichtigen en in actie te zien. Je krijgt de gelegenheid het verhaal van het atelier te ontdekken en unieke handgedrukte stukken aan te kopen.

We hebben een heel aantal stofsooorten, maar ook doe-het-zelf pakketten en afgewerkte items in het aanbod. Kan jij niet naaien maar hou je wel van het drukwerk van het atelier? Cadeau-items als sweaters en shoppers horen ook tot de mogelijkheden!

Boek nu je plaatsje, en laat je inspireren!
inschrijven voor 31/10/2020
inschrijven voor 1/11/2020