Meer dan ooit kriebelt het om uit je kot te breken, iets met je handen te maken, een vriend(in) onder de arm te nemen en aan de slag te gaan. Onze atelierdeur staat open, en we merken een groot enthousiasme voor onze workshops. Maar ook een heleboel vragen. Die zijn er om te beantwoorden! Want we houden het graag fijn, én veilig.

MONDMASKERS & HANDGEL?
Uiteraard! Iedere deelnemer boven de 12 jaar draagt een mondmasker gedurende de hele workshop. Lotte doet dat uiteraard ook. Een basic effen, of eentje met een mooie print, volgens de inspiratie van de dag!
Handgel is ter beschikking: bij het binnenkomen hebben we een grote fles staan om je handen te ontsmetten. Maak er gebruik van! Verder staat er op elke tafel een flesje: gebruikte je de pers of een zeef die eerder door een medecursist gebruikt werd: ontsmet dan steeds je eigen handen.

WAT MET DE AFSTANDSREGELS?
We voorzien een druktafel voor elke deelnemer. De tafels staan op voldoende afstand van elkaar. We hebben het maximale aantal deelnemers verlaagd, zodat we die afstand ten allen tijden kunnen blijven garanderen.

MATERIAAL = HIGH CONTACT?
Je ontsmet je winkelkarretje voor je het doorgeeft. Dus je gebruikt ook niet het drukmateriaal van je collega drukker! Elke tafel is voorzien van eigen materiaal. Wil je dezelfde print als een andere deelnemer, dus moet je dezelfde zeef gebruiken? Er is altijd voldoende ontsmettingsmateriaal aanwezig.

SANITAIRE STOP?
Het toilet is uiteraard ter beschikking en wordt grondig gepoetst. Ontsmet je handen na gebruik en houd je mondmasker aan tijdens het toiletbezoek.

ZIEK?
Heb je koorts of andere COVID-verschijnselen? Stel je workshopbezoek uit naar een volgende keer, dit kan eenvoudig door een mailtje te sturen naar info@lottemartens.com en dan gaan we samen op zoek naar een nieuwe datum.