Meer dan ooit kriebelt het om uit je kot te breken, iets met je handen te maken, een vriend(in) onder de arm te nemen en aan de slag te gaan. Onze atelierdeur staat open. We merken een groot enthousiasme voor onze workshops. Maar ook een heleboel vragen. Die zijn er om te beantwoorden! Want we houden het graag fijn, én veilig.

VERLUCHTING
Het atelier is ruim, goed verluchtbaar en voorzien van een CO2-meter. Die houden we goed in de gaten.

MONDMASKERS & HANDGEL?
Uiteraard! Iedere deelnemer draagt een mondmasker gedurende de hele workshop. Lotte doet dat uiteraard ook. Een basic effen, of eentje met een mooie print, volgens de inspiratie van de dag!
Handgel is ter beschikking: bij het binnenkomen hebben we een grote fles staan om je handen te ontsmetten.

WAT MET DE AFSTANDSREGELS?
We voorzien een druktafel voor elke deelnemer. De tafels staan op voldoende afstand van elkaar. We hebben het maximale aantal deelnemers verlaagd, zodat we die afstand ten allen tijden kunnen blijven garanderen.

MATERIAAL = HIGH CONTACT?
Elke tafel is voorzien van eigen materiaal. Er is altijd voldoende ontsmettingsmateriaal aanwezig.

SANITAIRE STOP?
Het toilet is uiteraard ter beschikking en wordt grondig gepoetst. Ontsmet je handen na gebruik en houd je mondmasker aan tijdens het toiletbezoek.

ZIEK? NIETS VERLOREN!
Heb je koorts of andere COVID-verschijnselen? Stel je workshopbezoek uit naar een volgende keer, dit kan eenvoudig door een mailtje te sturen naar info@lottemartens.com en dan gaan we samen op zoek naar een nieuwe datum. We vinden altijd een nieuwe plek.